offre-de-prc3aat-dargent-entre-particuliers-sc3a9rieux-en-suisse

 

DE VOORDELEN VAN CREDIT TUSSEN INDIVIDUALS

Wilt u een lening aangaan zonder via een financiële organisatie te gaan? Met de persoonlijke lening kunt u van iemand met een geldreserve een bedrag lenen dat lager is dan de drempel die door de banken is opgelegd. Door te kiezen voor een lening tussen particulieren, zorgt u ervoor dat u een bedrag ter beschikking wordt gesteld om aan uw behoeften te voldoen en dat u dan beetje bij beetje kunt terugbetalen zonder het banksysteem te doorlopen.

Ik bied u kredietaanbiedingen aan tussen particulieren, variërend van een bedrag van 2.000 € tot € 5.000.000 tegen een vast jaarlijks tarief van 2%, en dit met een meer gestructureerde aanpak, omdat u garanties moet bieden zoals fotokopie van uw identiteitsbewijs, uw huidige adres, een kopie van uw loonstrook en een IOU als schriftelijk bewijs van de transactie. U moet de duur van de lening kiezen tussen 3 en 30 jaar en het bedrag dat u wilt lenen.


DE VOORDELEN VAN CREDIT TUSSEN INDIVIDUALS

Met krediet tussen particulieren of zelfs krediet zonder een bank, hebt u een andere manier van lenen, zonder dat u door de banken hoeft te gaan waar u wordt geselecteerd op basis van bepaalde criteria met betrekking tot onder andere uw familie en financiële situatie. Dus als u een tijdelijke baan hebt, kunt u nog steeds lenen omdat u geen ondersteunende documenten hoeft te verstrekken, zoals de laatste loonfiches waaruit blijkt dat u een stabiele baan hebt. Krediet zonder bank is ook de ideale oplossing voor mensen in een situatie van bankverbod, maar die een lening moeten aangaan om werkzaamheden uit te voeren, geld op te bouwen, huishoudelijke apparaten te kopen of zelfs een auto te repareren die bijvoorbeeld wordt gebruikt om uit te breiden het werkzoekgebied voor werklozen.

Voor de kredietnemer biedt de lening tussen particulieren het voordeel van een aantrekkelijke rentevoet, zonder verschillende administratieve stappen te hoeven doorlopen, wat het proces van het snel verkrijgen van middelen versnelt. Van zijn kant profiteert de geldschieter van een gemiddeld rendement van 2%, wat vaak de rentevoet is die voor dit soort procedures is ingesteld en die veel lager is dan die van banken met hun producten d. besparingen, terwijl het te volgen proces minder ingewikkeld is dan een belegging op de aandelenmarkt.


DE VERSCHILLENDE SOORTEN KREDIET DIE WIJ AAN ONZE KLANTEN TOEKENNEN

PERSOONLIJKE LENINGEN

Als een niet-afgeronde lening is een persoonlijke lening een financieringsvorm die kan worden gebruikt voor de meest uiteenlopende uitgaven of doelstellingen: aankoop van auto's of motorfietsen (nieuw of 0 km), renovatie, aankoop van meubels of huishoudelijke apparaten, reis- en vakantiefinanciering of zelfs bijvoorbeeld het kopen van een woning of een garage. Bovendien kunnen persoonlijke leningen nodig zijn om extra contant geld te verkrijgen; in dit geval hebben we het over leningen voor liquiditeit.
Persoonlijke leningen vallen in de categorie consumentenkredieten en komen het meest voor bij ongedekte leningen. De voorwaarden die gelden voor leningen die onder deze categorie vallen, veranderen afhankelijk van de doelstelling; In de aanvraag is het daarom belangrijk om de juiste doelstelling aan te geven: alleen op deze manier krijgt u toegang tot de voordeligste tarieven in vergelijking met de doelstelling van uw lening. Maak een lening tussen particulieren om snel zeer hoge bedragen te krijgen, onmiddellijk beschikbaar voor uw bestedingsbehoeften en met terugbetalingsvoorwaarden tot tien jaar waarmee u de aanbetaling kunt verlagen tot het bedrag dat u het beste uitkomt.


AUTOMOTIEVE LENINGEN

Autoleningen staan ​​klaar voor de aankoop van een "nieuwe of gebruikte auto, maar ook voor andere voertuigen. U kunt bijvoorbeeld een lening aanvragen voor de aankoop van een motorfiets, camper of boot.
Met autoleningen kunt u zeer hoge cijfers krijgen met een looptijd tot tien jaar. U kunt dus onmiddellijk het bedrag krijgen dat u nodig hebt om de auto of het voertuig te kopen dat u interesseert en de lening met de grootste eenvoud terugbetalen, door de maandelijkse betalingen te verminderen tot het bedrag dat u het beste uitkomt. De autolening heeft altijd een vast tarief, dus u weet meteen het bedrag van de aanbetaling, betaalt altijd hetzelfde bedrag en u weet zeker hoeveel de lening van de hele auto u zal kosten.
Waar wacht je nog op? Maak nu een gratis schatting, vind de goedkoopste autolening en vraag direct online financiering aan: het is snel en gemakkelijk.


TOEWIJZING VAN DE VIJFDE

Leningen met leningen tegen lonen of pensioenen zijn vastrentende leningen met een maximale duur van 120 maanden door openbare en particuliere gepensioneerden en aan werknemers van onbepaalde duur die worden terugbetaald in termijnen van salaris of pensioen: Dit type lening wordt "vijfde overdracht" genoemd, juist omdat de maandelijkse betaling rechtstreeks op het salaris of pensioen wordt ingehouden tot 1/5 van het totale loon. Exclusief voor werknemers is de lening bij volmacht, bekend als "dubbele vijfde", waarbij de aanbetaling van een overdracht van de vijfde wordt toegevoegd aan die van een lening met delegatie, waardoor een maximum van 40% van het salaris wordt bereikt. De volmachtlening kan tegelijkertijd met de opdracht van de vijfde of daarna worden aangevraagd en kan, anders dan de opdracht, niet worden verleend. Anderzijds wordt de overdracht van de vijfde altijd verleend, en aangezien de lening wordt gegarandeerd door de toewijzing van de vijfde van het salaris, is de concessie niet afhankelijk van kredietproblemen in het verleden.


HERNIEUWBARE KREDIET

Doorlopend krediet is een speciaal type krediet dat de beschikbaarheid van geld activeert in de vorm van een kredietlijn die door de financiële instelling wordt toegekend aan de houder van de kredietlijn als het maximale toegekende bedrag.

Hiermee kunt u de wijze van terugbetaling van gemaakte kosten met maximale flexibiliteit wijzigen: er wordt een minimale maandelijkse betaling vastgesteld, die de klant naar eigen goeddunken kan verhogen (totdat hij besluit het eventuele saldo te betalen). Bij rentebetalingen wordt rente terugbetaald en wordt het oorspronkelijke krediet hersteld voor toekomstig gebruik. Rente wordt alleen betaald over de gebruikte hoeveelheid, zodat de beschikbaarheid van geld, als het niet wordt gebruikt, geen rente genereert.

SCHULDCONSOLIDATIE

Moet u de maandelijkse betalingen op reeds afgesloten leningen te verminderen en ook extra geld te krijgen? Weet u dat u beide doelen bereiken met een schuld consolidatie lening? Schuldconsolidatie is de oplossing waarmee u alle uitstaande leningen doven door ze te consolideren in één enkele verlaagde maandelijkse betaling door middel van concurrerende rentetarieven en de mogelijkheid om de terugbetalingsperiode van de lening te verlengen; en krijg meer geld voor je. Het maximale bedrag dat kan worden verkregen, is afhankelijk van het profiel van de klant en de kenmerken van de gevraagde lening.

De schuldconsolidatielening wordt gebruikt om bestaande schulden af te wikkelen en, indien gewenst, wordt elk resterende gedeelte toegewezen als extra liquiditeit aan de aanvrager.

HYPOTHEKEN OF ONROEREND GOED

Een hypotheek is een langlopende lening om een woning te financieren om een huiseigenaar te worden. De lening wordt verstrekt door een financiële instelling en om het risico van niet-terugbetaling van de lening te dekken, wordt het onroerend goed als onderpand gebruikt.

INVESTERINGSKREDIETEN

Een investeringskrediet neemt meestal de vorm aan van een materiaallening. Het kan een lening op middellange termijn (3 tot 7 jaar) zijn voor de aankoop van apparatuur, of zelfs een langetermijnlening voor zware apparatuur, productielijnen en industriële gebouwen.

WIJ VERLENEN ELKE VORM VAN LENING WANNEER DE LENING VOORWAARDEN REGELEN BEIDE PARTIJEN EN ER IS EEN OVEREENKOMST

N/B: Het niet terugbetalen van een krediet dat zonder uitleg en zonder bewijs uit hoofde van het contract wordt verleend, zal leiden tot juridische stappen met de publicatie van uw identiteitsbewijs op alle kanalen die bij ons bureau zijn aangesloten. De transferperiode bedraagt maximaal 72 uur.

VOOR AL UW LENINGAANVRAGEN HOEFT U ONS ALLEEN MAAR EEN BERICHT TE STUREN VIA ONS E-MAILADRES

Een adres toe te passen voor een lening:

Contact:

E-mail: ladianavergara@outlook.fr

Whatsapp: +32 486 11 50 18