734x310finance_banner

De procedure voor het terugkopen van uw hypotheek

Om geld te besparen en rekening te houden met de bovengenoemde markttarieven en kosten, is het van essentieel belang om de kosten en baten van de hypotheekinkoop goed te beoordelen.

Ten eerste is het essentieel om de balans op te maken van het resterende bedrag dat u moet terugbetalen, evenals de resterende duur door uw schema te raadplegen.

Dus als u besluit dezelfde duur voor uw nieuwe lening te behouden en tegelijkertijd uw maandelijkse betalingen te verminderen, doen zich verschillende scenario's voor:

Als u bijvoorbeeld in het eerste derde deel van de terugbetaling zit, is een nieuwe hypotheek met een rentevoet met ten minste een punt lager dan het huidige nodig om de operatie winstgevend te maken.
Als u het tweede derde deel van de terugbetaling van uw huidige lening ontvangt, moet het nieuwe tarief twee punten lager zijn dan het huidige om geld te kunnen besparen.

Tot slot, als u zich in het laatste derde deel van uw aflossingsfase bevindt, weet dan dat een kredietterugkoop voor u totaal oninteressant is. Deze optie kan echter worden overwogen als uw inkomsten zijn toegenomen sinds de inschrijving op uw lening en u een kortere aflossingsperiode en minder schulden kunt betalen.
Het is daarom essentieel om alert te zijn op de totale kosten van uw lening en op de kosten van de herfinanciering van onroerend goed, zodat uw transactie interessant is.

Kortom, maandelijkse betalingen zijn net zo belangrijk als de totale kosten van uw lening. Naast de brutowinst die deze operatie u kan opleveren, moet u de verschillende inkoopkosten, zoals bijvoorbeeld domiciliëringskosten, boetes, garanties en administratiekosten, aftrekken om de reële netto winst te verkrijgen.

Neem voor al uw verzoeken contact op met het volgende adres:

Een adres toe te passen voor een lening:

Contact:

E-mail: ladianavergara@outlook.fr

Whatsapp: +32 486 11 50 18


Online kredietaanvraag, slechte kredietlening, 1000 lening, privélening, persoonlijke lening aan individu, een lening, 24 uur urgent krediet, consumentenkrediettarief, klein snel krediet, snel consumentenkrediet, lening tussen particulier gratis en snel, onmiddellijk krediet zonder bewijs, snelle online lening, snelle consumentenlening, krediet zonder te leveren bewijs, krediet tussen serieuze persoon, krediet van individu aan familie, gezinslening, leningsaanvraag, snel een krediet aanvragen, krediet aanvragen, snel persoonlijk krediet, krediet tussen particulieren , snel autokrediet, krediet zonder bewijs, bijzonder krediet aan particulier, onmiddellijk krediet 24 uur, geld lenen tussen individu, geld lenen zonder kredietaanvraag, snel mini krediet, consumentenkrediet online, kredietlening consumptie, krediet in 24 uur zonder bewijs , persoonlijke leningen, snel online krediet zonder bewijs, een persoonlijke lening maken, persoonlijke lening aanvragen, lening 500 euro, lening aanvragen zonder bankbewijs, cred snel online zonder bewijs, krediet 500, leningscontract tussen particulieren, doorlopend krediet zonder bewijs, zilver krediet, lening van individu naar individu, snel microkrediet, kredietorganisatie die gemakkelijk leent, snelle lening tussen individu,