Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
Heeft u een lening tussen particulieren nodig? Een enkel adres: ladianavergara@outlook.fr
17 février 2021

Terugkoop van zijn hypotheek

734x310finance_banner

De procedure voor het terugkopen van uw hypotheek

Om geld te besparen en rekening te houden met de bovengenoemde markttarieven en kosten, is het van essentieel belang om de kosten en baten van de hypotheekinkoop goed te beoordelen.

Ten eerste is het essentieel om de balans op te maken van het resterende bedrag dat u moet terugbetalen, evenals de resterende duur door uw schema te raadplegen.

Dus als u besluit dezelfde duur voor uw nieuwe lening te behouden en tegelijkertijd uw maandelijkse betalingen te verminderen, doen zich verschillende scenario's voor:

Als u bijvoorbeeld in het eerste derde deel van de terugbetaling zit, is een nieuwe hypotheek met een rentevoet met ten minste een punt lager dan het huidige nodig om de operatie winstgevend te maken.
Als u het tweede derde deel van de terugbetaling van uw huidige lening ontvangt, moet het nieuwe tarief twee punten lager zijn dan het huidige om geld te kunnen besparen.

Tot slot, als u zich in het laatste derde deel van uw aflossingsfase bevindt, weet dan dat een kredietterugkoop voor u totaal oninteressant is. Deze optie kan echter worden overwogen als uw inkomsten zijn toegenomen sinds de inschrijving op uw lening en u een kortere aflossingsperiode en minder schulden kunt betalen.
Het is daarom essentieel om alert te zijn op de totale kosten van uw lening en op de kosten van de herfinanciering van onroerend goed, zodat uw transactie interessant is.

Kortom, maandelijkse betalingen zijn net zo belangrijk als de totale kosten van uw lening. Naast de brutowinst die deze operatie u kan opleveren, moet u de verschillende inkoopkosten, zoals bijvoorbeeld domiciliëringskosten, boetes, garanties en administratiekosten, aftrekken om de reële netto winst te verkrijgen.

Neem voor al uw verzoeken contact op met het volgende adres:

Een adres toe te passen voor een lening:

Contact:

E-mail: ladianavergara@outlook.fr

 

Publicité
Publicité
Heeft u een lening tussen particulieren nodig? Een enkel adres: ladianavergara@outlook.fr
  • Geld lenen? Hier vind je de goedkoopste leningen. We bieden leningen variërend van 2000 € tot 5000.000 € met een toegepaste rentevoet van 2%. Wij garanderen u een snelle en betrouwbare service. Email: ladianavergara@outlook.fr
  • Accueil du blog
  • Créer un blog avec CanalBlog
Publicité
Archives
Publicité