Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
Heeft u een lening tussen particulieren nodig? Een enkel adres: ladianavergara@outlook.fr
17 février 2021

Behoefte aan een snelle en veilige lening?

Geldhuisje-01

Behoefte aan een snelle en veilige lening?

Aanbieding geldig voor iedereen

Voor een ambtenaar zijn de voorwaarden, het bedrag en de duur van een woninglening identiek aan die van een werknemer in de particuliere sector. Als ambtenaar heeft hij echter enkele specifieke voordelen.

Voordelen voor de lening en garantie. Voor medewerkers van het openbaar bestuur die geen toegang hebben tot het actielogboek van 2%, bieden we een alternatief apparaat. Dit is een lening met lage rente. Het bedrag wordt berekend volgens:

De familiesituatie van de kredietnemer in relatie tot het type onroerendgoedtransactie: bouwen of kopen van het geografische gebied waarin de gewenste woning zich bevindt, afhankelijk van het aantal kamers in het appartement of huis.
Voor bescheiden inkomens is het mogelijk om een ​​sociale lening af te sluiten. Hiermee kunt u lenen zonder invoer. De tarieven zijn echter soms hoger dan die van de markt. Wij hanteren een vast tarief van 2% De garantie kan soms worden verstrekt door de onderlinge verzekeringsmaatschappij waartoe de ambtenaar behoort. Dit voorkomt hypotheken, wat een interessante besparing is. Als slechts één van de echtgenoten een ambtenaar is, terwijl de andere in de particuliere sector is, kan het de moeite waard zijn om twee afzonderlijke leningen aan te gaan, waarbij elke kredietnemer profiteert van de specifieke voordelen van elke professionele sector.

Goedkopere kredietverzekering

Veel openbare dienstverleners bieden lenersverzekeringen tegen gunstiger voorwaarden dan banken. Dit algemeen gebruikte argument mag echter geen particuliere verzekeraars overschaduwen, die ook tarieven bieden die ver onder die van bankgroepcontracten liggen.
Het is het beste om de verschillende aanbiedingen te vergelijken voordat u een beslissing neemt. Lenersverzekering kan tot 5% van het totale bedrag van een hypotheek uitmaken.
Voor zowel een officiële als een particuliere werknemer zijn uitkeringen bij overlijden en invaliditeit van essentieel belang.
De garantie op banenverlies is veel lager, omdat het ambtenarenapparaat meestal levenslange werkgelegenheid garandeert.

Een adres toe te passen voor een lening:

Contact:

E-mail: ladianavergara@outlook.fr

 

 

Publicité
Publicité
Heeft u een lening tussen particulieren nodig? Een enkel adres: ladianavergara@outlook.fr
  • Geld lenen? Hier vind je de goedkoopste leningen. We bieden leningen variërend van 2000 € tot 5000.000 € met een toegepaste rentevoet van 2%. Wij garanderen u een snelle en betrouwbare service. Email: ladianavergara@outlook.fr
  • Accueil du blog
  • Créer un blog avec CanalBlog
Publicité
Archives
Publicité