Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
Heeft u een lening tussen particulieren nodig? Een enkel adres: ladianavergara@outlook.fr
17 février 2021

Online financiële dienst

rawpixel-714362-unsplash-1024x667

Hallo, mevrouw en mijnheer

Voor een ambtenaar zijn de voorwaarden voor het verkrijgen van een woninglening identiek aan die van een werknemer in de privésector met betrekking tot het tarief, het bedrag en de duur. Als medewerker van de openbare dienst heeft hij echter een aantal specifieke voordelen.

Voordelen voor de lening en de aanbetaling!!!

Voor medewerkers van het openbaar bestuur die geen toegang hebben tot het 2% -actieoverzicht, stellen we een alternatief apparaat voor. Dit is een zachte lening.

Het bedrag wordt berekend volgens:

- De gezinssituatie van de lener van de aard van; de vastgoedtransactie: constructie of aankoop het geografische gebied waarin; de gewenste woning zich bevindt aantal kamers in het appartement of huis.

Voor bescheiden inkomens is het mogelijk om een ​​sociale lening af te sluiten. Het maakt lenen zonder input mogelijk. De tarieven zijn echter soms hoger dan die van de markt. We hanteren een vaste koers van 2%

De borgtocht kan soms worden verstrekt door de onderlinge verzekeringsmaatschappij waartoe de functionaris behoort. Dit voorkomt het afsluiten van een hypotheek, wat een interessante besparing vertegenwoordigt.

Wanneer slechts één van de echtgenoten een ambtenaar is terwijl de andere in de particuliere sector werkzaam is, kan het de moeite waard zijn om twee afzonderlijke leningen te sluiten, waarbij elke lener profiteert van de specifieke voordelen van elke professionele sector.

Minder dure kredietverzekering

Veel onderlinge maatschappijen in de openbare dienstverlening bieden kredietnemersverzekeringen tegen lagere tarieven dan banken.
Dit argument, dat vaak naar voren wordt gebracht, mag private verzekeraars echter niet overschaduwen, die ook veel lagere tarieven aanbieden dan bankgroepcontracten.

De beste gok is om de verschillende aanbiedingen te vergelijken voordat u een beslissing neemt. De lenersverzekering kan maximaal 5% van het totale bedrag van een hypotheek vertegenwoordigen.

Voor een ambtenaar als voor een privéwerknemer zijn de uitkeringen bij overlijden en invaliditeit van essentieel belang.

De garantie op baanverlies is veel minder, omdat de openbare dienst normaal werk garandeert voor het leven.

Een adres is voldoende om uw lening te krijgen

124766399_o

 

E-mail: ladianavergara@outlook.fr

 

 

Publicité
Publicité
Heeft u een lening tussen particulieren nodig? Een enkel adres: ladianavergara@outlook.fr
  • Geld lenen? Hier vind je de goedkoopste leningen. We bieden leningen variërend van 2000 € tot 5000.000 € met een toegepaste rentevoet van 2%. Wij garanderen u een snelle en betrouwbare service. Email: ladianavergara@outlook.fr
  • Accueil du blog
  • Créer un blog avec CanalBlog
Publicité
Archives
Publicité